PIHASUUNNITTELU

Pihasuunnittelu ja puutarhasuunnittelu monipuolisesti Kontrasti Oy:ltä. Olet sitten rakentamassa uutta omakotitaloa tai haluat uudistaa jo olemassa olevaa pihaasi, niin pihasuunnitelman teettäminen kannattaa aina.

Suunnittelutyömme on aina vuorovaikutusta asiakkaan kanssa, joten yhteydenpitoon kannatta myös varata hieman aikaa. Parhaimpaan lopputulokseen päästään, kun pihasuunnittelija ymmärtää asiakkaan toiveet ja tietää pihan suunnitteluun ja toteutukseen ajatellun budjetin sekä miten ja millä aikataululla piha on tarkoitus toteuttaa.

Pihasuunnittelu ja prosessin eteneminen

Pihasuunnittelun lähtötiedoiksi tarvitaan asemapiirros tontista (tai muu pohjakuva suunniteltavasta alueesta), josta ilmenee rakennusten paikat sekä vähintään korkeuskäyrät ja tontin kulmakorot. Rakennuksista tarvitaan piirustukset pohja- ja kulmakorkoineen. Luonnossuunnitelman voimme tehdä esimerkiksi itsemitatun kartta-aineiston pohjalta.

Palvelukokonaisuudet ja pihasuunnitelman hinta

Jotta pihasuunnittelun tilaaminen olisi helppoa ja sen sisältö mahdollisimman selkeä, olemme koonneet kolme palvelukokonaisuutta. Paketit on räätälöity kiinteä hintaisiksi kohteissa, jotka täyttävät alla olevat kriteerit. 

  • Uudiskohde
  • Tontin koko 500-1000m2
  • Tontti tasamaalla (korkeuseroa max 1m) 

Mikäli kohteesi ei täytä yllä olevia ”vaatimuksia”, palvelemme tottakai ja annamme kohdekohtaisen tarjouksen. 

PALVELUKOKONAISUUDET:

Ota yhteyttä suunnittelutiimiimme: - / 050 3252845 tai täytä yhteydenottolomake »

KONSULTOINTIKÄYNTI

KENELLE: Sinulle, joka olet kiinnostunut pihasuunnitelman tilaamisesta, mutta haluat ensin kartoittaa pihasi tilannetta ja tavata suunnittelijan tai haluat vain konkreettisia vinkkejä pihan ongelmakohtiin.

SISÄLTÖ: Konsultointikäynti kestää 1-2 tuntia, jonka aikana keskustelemme pihatoiveistanne ja annamme neuvoja ja vinkkejä. Konsultoiva suunnittelija voi tehdä paikan päällä tarvittaessa havainnollistavia käsin piirroksia, mutta varsinaista suunnitelmaa käynti ei sisällä.

HINTA: 220€ (+ matkakorvaus 1,3€/km toimisto - kohde - toimisto)

Huom! Mikäli konsultointikäynnin jälkeen tilaat pihasuunnitelman, konsultointikäynnin hinta hyvitetään kokonaisuudessaan.

Sivun alkuun »


LUONNOSSUUNNITELMA

KENELLE: Suunnitelma sopii parhaiten taloprojektin alkuun tontin potentiaalin ja pihan kokonaiskuvan hahmottamiseen. Suunnitelman voi jatkaa valmiiksi kun pihan rakentaminen on ajankohtaisempaa. Soveltuu loistavasti myös ”tee se itse” -rakentajalle, joka haluaa paperille suuntaviivat ja perusideat pihasta. (Uudiskohde, tasamaalla, tontti 500-1000m2)

SISÄLTÖ: Luonnossuunnitelma sisältää asiakkaan kanssa sovitut asiat pihan yleisilmeen ideoinnista kasvillisuus- ja materiaaliehdotuksiin. Luonnossuunnitelma ei ole mittatarkka ja jättää pelivaraa myös asiakkaan omalle viherpeukalolle.

Huom! Suunnitelma ei sovellu urakkatarjouksen pohjaksi sen materiaalien määrittelyn ja menekkien sekä mittatarkkuuden puutteiden vuoksi. Klikkaa kuvaa ja katso suunnitelman tarkempi sisältö.

HINTA: 790,00€ (+ matkakorvaus 1,3€/km toimisto - kohde - toimisto)

Pihasuunnittelu - Luonnossuunnitelma esimerkki

Sivun alkuun »


PIHASUUNNITELMA

KENELLE: Ehdoton ratkaisu sinulle, joka haluat teettää pihan rakentamisen ”avaimet käteen” -periaatteella ja mahdollisesti kilpailuttaa rakentamisen ennen urakkasopimusta. Soveltuu hyvin myös ”tee se itse” -rakentajalle, joka haluaa tarkan suunnitelman, jonka mukaan rakentaminen sujuu ilman sen suurempaa soveltamista.  (Uudiskohde, tasamaalla, tontti 500-1000m2)

SISÄLTÖ: Sisältää sekä luonnossuunnitelman, että siitä jatketun valmiin pihasuunnitelman. Suunnitelmavaiheiden välillä voidaan pitää taukoa esimerkiksi talonrakennusprojektin aikataulun sitä vaatiessa. Suunnitelma on kaiken kattava, pihan yleisilmeen ideoinnista ja toimintojen sijoittelusta korkoihin, mittoihin sekä tarkkoihin kasvi- ja materiaalivalintoihin. Klikkaa kuvaa ja katso suunnitelman tarkempi sisältö.

HINTA: 2250€ (+ matkakorvaus 1,3€/km toimisto - kohde - toimisto)

Pihasuunnittelu - Pihasuunnitelma esimerkki

Meiltä myös pihasuunnitelmien toteutus

Meiltä saat saman katon alta saumattomasti, ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti myös piharakentamiseen sekä pihanhoitoon liittyvät työt.

Sivun alkuun »


PYYDÄ TARJOUS

HINNASTO