PIHASI TEKIJÄT

Kontrastin henkilöstö koostuu alan moniosaavista konkareista. Pihasuunnittelijamme ovat maisemasuunnittelun hortonomeja, piharakentajat ja pihanhoitajat kokeneita puutarhureita, hortonomeja tai pitkän linjan työssä oppineita ammattilaisia.

Satsaamme työntekijöidemme viihtyvyyteen, sillä tiedämme tyytyväisen tekijän ja mukavan yhteishengen heijastuvan niin työn sujuvuuteen, työnjälkeen kuin tärkeimpäänkin eli asiakkaamme tyytyväisyyteen.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jatkokouluttaudumme ja pidämme sisäisiä palavereita säännöllisesti. Kehittyäksemme otamme mielellämme vastaan kaikenlaista palautetta.

Kurkkaa kulissien taakse

TiimiHuoltoKierrätysHaasteet

Tiimi

Hyvässä yhteishengessä ja toimivan tiimi voimalla työt sujuvat!

Hyvässä yhteishengessä ja toimivan tiimi voimalla työt sujuvat!Hyvässä yhteishengessä ja toimivan tiimi voimalla työt sujuvat!Hyvässä yhteishengessä ja toimivan tiimi voimalla työt sujuvat!On hyvä pitää myös taukoa ja kerätä voimiaOn hyvä pitää myös taukoa ja kerätä voimiaSyksymmällä työmaaruokalana toimii mikro autokatoksessaPienet pojat ja kaivinkoneet <3

Huolto

Koneet ja laitteet pyrimme huoltamaan sesongin ulkopuolella talviaikaan. Onneksemme meillä on mainiot osaajat, joilta huoltotyöt sujuvat käden käänteessä lämpimässä hallissamme. Toisinaan työmaalla joudutaan myös huoltohommiin, kuten tässä kaivurin telojen irrottua kivisessä maastossa.

Koneet ja laitteet pyrimme huoltamaan sesongin ulkopuolella talviaikaan.

Kierrätys

Näin kierrätämme

Näin kierrätämmeNäin kierrätämmeNäin kierrätämme

Meille ympäristöalan ammattilaisina jätteiden kierrätys on itsestäänselvyys ja yksi yrityksemme perusarvoista. Lajittelemme ja kierrätämme piharakentamisen ja –hoidon jätteet ensin hallimme pihalla siirtolavoille ja siitä jätteiden vastaanottopaikkoihin. Kierrätettävää syntyykin paljon puutarhan risu- ja kompostijätteistä aina maa-, betoni- ja sekajätteisiin.

jätteiden kierrätys on yksi yrityksemme perusarvoista.Kierrätettävää syntyy paljon

Haasteet

Aina ei paista aurinko edes piharakentajallesesongin kiireisimpiä päiviäToisinaan työmaalla joudutaan myös huoltohommiinJaksaa jaksaa! Ei tarvitse mennä salille illalla näiden jättituijien istuttamisen jälkeen

PYYDÄ TARJOUS

HINNASTO