Kausi 2017 paketissa

Pihakausi 2017 on saatu pakettiin ja Kontrastilaisilla on muutama kuukausi aikaa tehdä yhteenvetoa kuluneesta, suunnitella tulevaa ja ennen kaikkea keskittyä lepoon ja lomailuun.

Pitkästä talvilomasta huolimatta vuoden keskimääräiset työtuntimäärät ovat viheralalla verrattain normaalit. Kesäkaudella valoisaan aikaan paiskimme hommia toisinaan kellon ympäri ja talven koittaessa on meidän vuoro heittää varpaat veteen...  Thaimaan auringon alla. Joulu on meidän juhannus, jolloin viimeistään alkaa odotettu ja ansaittu vuosiloma.

Kauden aikana rakensimme 12 yksityispihaa ja neljä pientä yhtiöpihaa. Kohteet olivat kooltaan ja vaativuustasoltaan hyvin erilaisia. Parin kymmenen neliön rivaripihalle toteutettiin terassi ja monivuotiset istutukset 10 000 euron budjetilla, kun taas massiivisia tuki- ja rajamuureja vaatinut omakotipiha sai kiveyksiä, portaita, vesiaiheen, pergolan ja runsaat istutukset reilulla 100 000 eurolla.

Kiveyksiä ja istutuksia
Terassi-istutukset
Valmis piha

 

Tehotiimi työn touhussa

Pihan hoidon tehotiimin saavutukset ovat hauskaa listattavaa: satoja metrejä leikattua pensasaitaa, miljoonia nypittyjä rikkaruohoja ja kilometreittäin leikattua nurmikkoa. Lista jatkuu laatikoittain tuoksuvilla kausikukilla, kymmenillä kukoistavilla puutarhoilla ja tyytyväisillä asiakkailla. Pihan hoito on kiitollista työtä vaatiessaan huomattavasti vähemmän raaka-aineita ja logistisia ponnisteluita pihojen rakentamiseen verrattuna.

Käsityötä
Sadekelit
Pensasaidan leikkuu 

Sateisen kesän sää on toisinaan koetellut motivaatiota, kun joka toinen päivä on saanut vetää nokiat jalkaan ja sydvestit päähän. Toisaalta meiltä ei ole jäänyt kesän kauneuskaan huomaamatta ja Kontrastilaisten whatsapp ringissä on kauden aikana saatu mitä kauniimpia huomenen toivotuksia työmaaympäristöistä.

aamumaisema
aamumaisema 2

 

Kohti vuotta 2018

Vaikka Kontrastilaisten kesä ei ole ollut pelkkää kukkien ihastelua ja mansikan poimintaa, on jälleen todettava, kuinka hienolla alalla olemmekaan. Teemme kauniita pihoja nauttien Suomen kesästä ja valosta. Eikä enää aikaakaan, kun multasormia jälleen syyhyttää ja laskemme päiviä kauden 2018 alkuun. Vuoden aikana pihasuunnittelijamme loihtivat yhteensä 42 uutta ja upeaa pihasuunnitelmaa, joista osan rakentamisesta pääsemme pian ylpeästi vastaamaan.

kukkien-ihastelua
Varpaat veteen

 

 Jaa somessa:

 

 

Viimeisimmät artikkelit

PYYDÄ TARJOUS

HINNASTO