HISTORIA

Kontrasti Oy on kolmen nuoren suunnitteluhortonomiksi opiskelleen kaverin suoraan koulun penkiltä perustama yritys. Ensimmäiset vuodet Kontrastin tytöt nauttivat Punavuoren tunnelmasta ja istuivat Viiskulman toimistossaan suunnitellen niin yksityisten ja taloyhtiöiden pihoja kuin myös yritysten ja kaupungin julkisia isompia kohteita nimellä Maisemasuunnittelu Kontrasti Oy.

Toimiston perustamisen alkutaival ei kuitenkaan ollut pelkkää fiilistelyä. Sen lisäksi, että kaikki rakennettiin alusta tarjouspohjista kirjanpidon koukeroihin, toimintaa koeteltiin oikein urakalla. Ensimmäisen vuoden aikana toimistoon murtauduttiin saaliina varmuuskopioimattomat tietokoneet, yläkerran asunnon vesivahinko suihkutti vedet toimistoon ja löytyipä autokin parkkipaikalta ikkunat rikottuna eräänä kiireisenä työaamuna.

Pikkuhiljaa työnteko vakaantui ja kalenterit täyttyivät yhä enemmän yksityispihakohteista. Selkeän kysynnän tuloksena mukaan tuli myös pihojen toteutukseen liittyvät työt ja Kontrastille hankittiin pakettiauto istutuslapioineen ja haravoineen. Pihoja rakennettiin yhteistyössä alan kokeneiden yritysten kanssa, joilta löytyi rakentamiseen tarvittavat työkoneet sekä kivi- ja puutyöosaaminen. Kontrasti toimi silmänä suunnittelijan roolissa ja hoiti kohteiden istutustyöt, nurmetukset ja vastasi pihan viimeistelystä. Tämä konsepti jatkui muutaman vuoden ja ammattitaito pihojen kokonaisvaltaisena palvelun tarjoajana kasvoi vuosi vuodelta.

Historiaa perustajaosakkaatViiskulma

Useat varoitukset kolmen naisen yrityksen kestävyydestä kävi toteen ja perheiden perustamisen myötä yrityksen kaksi perustajaosakasta jäivät pois yrittäjyysmaailmasta. Vuonna 2014 Jussi Jääskeläinen tuli yritykseen osakkaaksi ja näin yrityksestä tuli samalla pieni perheyritys.

Tässä yhteydessä yritykselle etsittiin sopivampia toimitiloja ja alkoi kokonaisvaltainen pihapalvelu suunnittelusta rakentamiseen ja pihanhoitoon. Toiminnan muuttuessa myös nimen etuliite Maisemasuunnittelu sai lähteä ja nimi vaihdettiin ytimekkäästi Kontrasti Oy:ksi.

Sopivampia toimitiloja etsien Kontrasti ehti toimia hetken Espoon Painiityssä ja Mäkkylässä. Vuoden 2016 alusta Kontrasti on palvellut asiakkaitaan sloganilla ”Pihasi tekijät” ammattitaitoisen huipputiimin voimin Espoon Bembölessä Kahvituvan ja Shellin naapurissa.

PYYDÄ TARJOUS

HINNASTO